Midsommar 2018

Det blev lite annorlunda midsommarfirande i år, men ändå inte mycket annorlunda som det kunde ha blivit. Regnet gjorde sitt på midsommarafton, så det blev ingen midsommarpromenad (som de senaste...ja 15 åren kanske). Lite konstigt, men ingen av oss kände för att gå ut och bli plaskvåta. Vi hade åtminstone gäster och det blev den vanliga midsommarmaten, dock inte grillat kött, också det pga. vädret. Gott blev det ändå! Till efterrätt blev det kaffe med glass och jordgubbar, smaskens även det. Såklart hann vi med att spela lite också. Vi blev alla trötta ganska tidigt, så någon lång midsommarvaka blev det inte detta år. Tack för att ni kom ♥.
 
 
Midsommardagen spenderades som vanligt på Lillö. Vädret var lite bättre, inget regn åtminstone, men det blåste rakt upp. Dock blåste det inga stormvindar som på fredagen, men ändå tillräckligt. Att äta ute var inget som lockade, så vi åt inomhus denna gång. Det blev en riktigt lugn dag, mestadels med en bok i handen. Kände av något som möjligtvis var förvärkar lite då och då, men inga farliga saker. En promenad till Fladan blev det också. Till kaffet hade mamma lagat en god hallontårta. 
 
 
Igår kväll tänkte jag att får se nu om det sätter igång inatt, men icke. På den fronten har det varit lugnt än så länge idag och inatt har jag sovit som vanligt. Men något kände jag nog av igår som jag inte har känt förut. Imorgon ska vi ju dock till Mödrapolikliniken så får se vad som händer då. Ska åtminstone njuta av det soliga vädret idag, så blir en tur till Lillö igen. 
 
Så sist och slutligen blev det en ganska traditionell midsommar, men vi kunde konstatera att ingen kunde minnas när det senast varit så där bedrövligt väder på midsommarafton senast. Tänk att vädret alltid ska ha så stor betydelse. Det är ju nog ändå sällskapet och maten som gör midsommaren till en av de bästa högtiderna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0