Vad säger kissona om den nya familjemedlemmen?

Vi hade förväntat oss det värsta, att varken Molly eller Whiskas skulle acceptera Wilma, men det har gått bättre än vi trodde. Molly var direkt nyfiken och undrade nog vad vi tagit med oss hem. Som tur hade Johnny snickrat ihop ett "skydd" att lägga över sängen så kissona inte slipper dit.
 
 
Whiskas har kanske varit lite avundsjuk då Wilma legat i min famn. Så då har hon helt enkelt lagt sig ner i famnen hon också, bredvid Wilma. I den här värmen blir det nog lite väl varmt att sitta så någon längre stund.
 
 
Så här i soffan hittar ni oss större delen av dagen. Nu börjar det nog bli olidligt hett. 27-28 grader här inne är inte trevligt. Över 30 grader ute. Har tre stycken fläktar som snurrar större delen av dagen, så lite svalare känns det fastän det ändå är för varmt inne. Ett dopp i det blå skulle vara skönt, men tyvärr får jag inte bada just nu. Snart får vi nog flytta in i föjset där det är svalare, hehe.
 
 

Kommentarer
Postat av: Maggis

Grattis till lilltjejen! Smart att snickra skydd till sängen :) Får se vad vår lilla hund säger när vår baby kommer ut :)

Svar: Tack! Ja man kan aldrig veta på förhand vad djuren tycker om en ny familjemedlem. Hoppas det går bra för er sen när babyn kommer :).
Caroline

2018-07-19 @ 16:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0