Bilservice, rådgivningsbesök och veterinärbesök

Den här veckan har vi haft program i princip varje dag. Min bil har varit på service och besiktning. I år fick ju Johnny uppgiften att fara med bilen då jag mer eller mindre "var fast" här hemma. Den gick ju inte igenom den första besiktningen, men efter lite service så gick den igenom den andra. Så nu är det bara att tuta och köra ett år framåt igen. Dessutom har han polerat framlamporna på bilen, det blev ganska så stor skillnad kan jag säga, från mjölkvita till spegelblanka. 
 
Igår var vi med Wilma på hennes andra rådgivningsbesök. Egentligen var det bara en extra viktkontroll för att se så hon går upp i vikt som hon ska. Nu väger hon hela 4 kg och är 52,3cm lång.  Så växer det gör hon. Är dock lite svårt att veta hur mycket man ska ge henne då vi ger både bröstet och ersättning. Räcker det enbart med att amma eller inte? Ger man ersättning så vet man ju hur mycket hon får i sig. Hittills har hon ju tydligen fått i sig tillräckligt, men desto mer hon växer desto mera ska hon ju få i sig också. Så vi fortsätter nog med både och, först amma och sedan ersättning. På samma gång vi var vid rådgivningen såg de på mitt operationssår igen. Det har vätskat och blivit lite rött, men det såg nog överlag bra ut ändå. Fick gå till mödrarådgivningen till en barnmorska som tog bort några stygn som petade ut och irriterade, så nu känns det nog bättre. Borde bara få tid till att lufta så ofta som möjligt, men det vill ju bli lite si och så med det då jag mest sitter med Wilma i famnen. 
 
Så här nöjd kan man vara i en ny loppisfyndad klänning.
 
Minns ej om jag skrev om det här på bloggen, men förra veckan hamnade ju Johnny att fara med Molly till veterinären då hon knappt fick upp ena ögat som dessutom var rött. Vi har nu i en veckas tid putsat hennes öga samt droppat två olika ögondroppar i ögat. Det har varit mindre trevligt. Inte själva processen att få det droppat, men att vänta på att hon ska komma in om kvällarna. Ibland har klockan blivit halv två på natten innan hon behagat dyka upp. Dropparna skulle ges morgon och kväll, så på morgnarna har hon otåligt vandrat av och an och väntat på att få gå ut. Vi har ju dessutom behövt vara två för att få i henne dropparna...Idag var Johnny med henne till veterinären på kontroll, ögat såg bra ut så nu slipper vi äntligen dropparna! Ett bekymmer mindre.
 
Molly väntar på ett passligt ögonblick då hon kan smita iväg.
 
Snart är det helg igen, men har inga planer för helgen ännu. Inga loppisrace i alla fall, hehe. Fastän det nog ordnas loppisrace i Kaskö, men det är för långt borta. Håller tummar och tår för att det ska bli svalare väder, om inte för oss så för den lilla damens skull. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad hon har vuxit❤️

Svar: Jo, hon växer så det knakar ☺❤
Caroline

2018-07-27 @ 06:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0