Tjugondag Knut och sen middag på Wazaca

Julgranen åkte inte ut igår, men idag ska den ut. Igår hann vi istället med en hel del annat. Åkte till Stenhaga och gick i butiker, kom hem med mattallrikar som var på rea. Någon ny bäddmadrass till sängen kom vi dock inte hem med då vi inte fick någon betjäning i möbelbutiken fastän vi var där i 40 minuter. Sedan blev vi bjudna på mat och kaffe på Målarbackan tillsammans med en del av Johnnys släktingar. 
 
På eftermiddagen plockade Johnny ner alla stjärnor och ljusstakar och satte dit fönsterlamporna istället. Skönt att ha fått den saken ur världen. På kvällen åkte vi via mamma och pappa en sväng där jag fick prova en vante som mamma håller på att sticka. Därifrån åkte vi direkt till stan där vi hade bokat bord på Wazaca. Det blev riktigt lyckat. Oftast blir det ju att man beställer någon biff eller hamburgare då man går ut och äter, men denna gång beställde vi båda två räkpanna. Till förrätt delade vi på en nachotallrik med pulled chicken. Riktigt gott och inte speciellt dyrt heller.
 
 
Nu är det dock slut på lediga dagar. Har bara enstaka lediga dagar fram till helgen 3.2-4.2. Den nya veckan börjar intensivt med nattjobb tills imorgon och sedan ska loppissakerna föras till loppis. Tisdag och onsdag är jag borta från tidig morgon till sen kväll båda dagarna. Sedan har jag faktiskt en ledig dag. Några andra speciella planer för den kommande veckan har jag inte ännu. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0