En talande hund

Tycker det blev ett lyckat loppisbesök igår. Även om jag inte kom ut med så värst många saker, men speciellt en sak är jag glad över att jag hittade. Kunde absolut inte lämna kvar den i hyllan. Det var ett "mjukisdjur" som både talar och spelar musik. Ja en hel del funktioner har den. Har sett såna förut så visste att de inte är så billiga i butiken här. Glad blev jag då jag hittade en för endast 10€. Det är inte varje dag man ser såna på loppis, åtminstone inte såna som talar svenska. Visserligen är det en gammal version, finns nyare som ser nästan likadanna ut och de kostar nästan 50€. Hel och ren och allt fungerade som det ska, verkligen gårdagens bästa fynd.
 
 
Nu är det väl jag själv som får leka med den en tid framöver, men förhoppningsvis finns det någon liten som blir glad över den lite längre fram. Skulle ju garanterat inte hitta en på loppis då jag söker efter en så var bara att slå till.
 
Lite i klädväg kom jag också ut med. Är beroendeframkallande att söka barnkläder på loppis, och fastän jag inte söker så hittar jag också. Som tur är så kostar de inte så många cent/euro per plagg så kan med gott samvete sälja dem/ge bort dem sedan då de inte behövs. En annan dag ska ni få se lite mera loppisinköp. Börjar nog ha en hel garderob snart. Det finns ju så mycket fint. Det är nog bäst att jag håller mig undan från klädbutikernas barnavdelningar, kan bli dyrt. Är nog bättre med loppis.
 
 
 
Från och med idag kan jag ansöka om moderskapsunderstöd samt moderskapsförpackningen. Ska bli spännande att se om man får fjolårets eller årets låda. Har ju ingen aning om vad som finns i årets, vet bara vad som finns i lådan från 2017. Spännande!
 

Kommentarer
Postat av: Lmn

Då lådan kommer så får du bjud på kaffe så får jag oxå inspekter den😍 (får ju nog tidigare oxå😜)

Svar: Jo, de kan jag nog göra 😀.
Caroline

2018-02-21 @ 20:42:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0