Wilma 5 månader

Igår blev Wilma 5 månader. Tänk snart är hon ett halvt år! 
 
 
Hon har blivit stora damen och har smakat både på potatis, broccoli, morot och batat. För varje dag som går äter hon mer och mer. Aptiten är det inget fel på och hon tycker om att äta "riktig" mat. Lite morgon gröt har hon också börjat äta. Hon har svårt att koncentrera sig på att äta om det är folk runtomkring henne eller om tv:n är på. Amningen har trappats ner till en gång på morgonen och en gång på kvällen, vill hon inte så vill hon inte. Kommande vecka blir det ett besök till rådgivningen, ska bli intressant att se hur mycket hon vuxit sedan sist. 
 
 
Hon sover oftast hela nätter, ca. 22-07. Men ibland är vi uppe och äter en gång på natten. Har börjat lägga henne och sova igen på morgonen en stund lite beroende på när hon vaknar och då sover hon 1-2 timmar till. Förmiddagsvila/"mitt på dagen vila" sover hon ca 2-3 timmar i vagnen. Hon somnar dock inte om vi inte tar oss en promenad. Oftast blir det också en kvällspromenad med vila. Dessa rutiner följer vi ganska bra på vardagarna då vi inte har något program. Märks bra då rutinerna rubbas, sover hon för lite eller bara korta stunder åt gången blir hon knärrig till kvällen. Annars är hon för det mesta en nöjd flicka. 
 
 
Fortsättningsvis "pratar" hon en hel del. Men är det folk runt omkring henne som pratar så lyssnar hon hellre. Hon pratar mest då hon ligger för sig själv i babygymmet eller då hon ligger på matbordet och ser på då vi äter. 
 
Body/klänningen hon har på sig är storlek 74. Lite för stor är den nog ännu, men annars får vi nog snart börja plocka undan de flesta kläder i storlek 68. Hon växer så det knakar ♥.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

en riktit sötis.å va hon sover och växer

2018-12-02 @ 18:19:34
Postat av: Johanna

Va bra att hon kunde använda sockorna :) Söt e hon.

Svar: Jo de var inte så stora som jag trodde ☺
Caroline

2018-12-03 @ 16:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0