Juldagen och annan dag jul

Då var juldagarna över för i år. Det går alltid lika snabbt. Man hinner knappt vakna på julaftons morgon innan det är annan dag kväll. Har varit så skönt att vara ledig denna jul. Har njutit som bara den. Visst gillar jag mitt jobb, men tycker inte alls om att jobba på jul, jag blir bara mera stressad. Visst har en del stress infunnit sig i år också, men bara lite grann. Att hålla tider och sådant är ju inte så lätt just nu då allt beror på när och hur länge Wilma sover. 
 
På juldagen tog vi oss en promenad till Målarbackan. Där var det fullt hus. Johnnys farbror med fru samt några kusiner med familj och flera kusinbarn var också bjudna dit på mat. Wilma tog det hela med ro. Jag hade fasat för att hon skulle vara blyg och gråta mest hela tiden, men icke. Hon gick från famn till famn och var nöjd. 
 
 
På kvällen åkte vi med ljus till några gravar. Första gången Wilma var på en begravningsplats. Hon såg med stora ögon på alla ljus som brann. 
 
 
Sedan blev det matpaus på Tropiclandias parkering innan vi åkte vidare via Sundom och Solf så Wilma skulle få sova.
 
 
Annan dagen spenderades också på Målarbackan. Mamma och pappa samt vi var bjudna dit på mat. Promenerade dit även denna dag. Tog oss dock en avstickare in i Älvkyrkan där det ordnades öppet hus. Det var den nya altartavlan som Susanne Remahl målat som man fick ta sig en titt på. Mycket fin! 
 
 
Annan dags outfiten var inte så julaktig, men fin ändå. Stora flickan.
 
 
Även kissona fick smaka lite julmat. Gott tyckte de.
 
 
Så det var de juldagarna. Tråkigt har vi åtminstone inte haft. Det har varit full rulle från morgon till kväll. Helt enkelt bra och mysiga dagar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0