Julafton 2018, Wilmas första jul

I år fick vi fira Wilmas första jul. Dagen började som alla andra dagar. Men ett paket fick Wilma ändå öppna före vi gick ut på en promenad. Pappret var mest intressant, inte innehållet, hehe. Wilma sov sedan i 2,5 timme. Under tiden badade vi julbastu. Ett måste på julafton, de år jag är hemma och inte jobbar.
 
 
Senare på eftermiddagen åkte vi iväg till Västervik. 15.30 var vi på plats. Började med kaffe och dopp. Vi var samlade allihopa. Wilma var först lite blyg, men sedan gick det nog över. Lite senare fick Wilma öppna några paket eftersom vi skulle missa jultomten. Det blev en lite annorlunda julafton då vi inte skulle stanna hela kvällen i Västervik. Jag tog en smakbit av goda maten men sedan åkte vi hem igen för att förbereda vår julmiddag. 
 
 
Vid 19-tiden kom Johnnys föräldrar och Tommy på mat till oss. Vi åt en god middag. Detta år hade Johnny köpt en halv rökt kalkon. Ingen jul utan kalkon. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst. Dukade med de nya disney glasen som Johnny fick till julklapp av mig. Han visste nog om att han skulle få dem, han hade ju själv varit med och köpt dem på Gw-gallerians parkering, hehe. Paketerade inte in dem desto mera utan la bara en rosett på påsen. Paketet var alltså lättöppnat då han fick det på morgonen. 
 
 
Mätta blev vi och gott var det! Efter maten blev det paketutdelning. Började med Wilmas paket. Måste ju hinna dela ut dem innan hon skulle gå och sova. Trött blev hon nog innan hon hade öppnat alla paket. Hon fick nämligen många paket. Hon somnade till sist klockan 23 efter att vi fått ta upp henne ur sängen två gånger och lägga tillbaka henne igen.
 
 
Jag fick också några paket...tydligen hade jag varit snäll i år, hehe.
 
 
Whiskas ville också vara med.
 
 
Tack för allt! Det blev en riktigt bra julafton! Wilmas första jul ♥.
 

Kommentarer
Postat av: Malena

Vilka fina bilder på dig/er! Grattis på er årsdag!❤

Svar: Tack! ❤
Caroline

2018-12-28 @ 16:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0