Dagarna före jul

Igår kväll hade vi besök av några vänner. Wilma var lite blyg och började gråta, men det har vi ju vant oss vid. Förhoppningsvis går den fasen över så småningom. De har ju pågått nu i några månader. Bjöd på kaffe och jultårtor, gott som vanligt!
 
 
Passade på att duka med disney kaffekopparna så här i juletider. Har inte så mycket gäster över jul, är ju mest vi som är bortbjudna. Så bäst att använda servisen så den inte bara står och samlar damm i skåpet. 
 
 
Johnny hade också modifierat en julklapp vi fick får något år sedan. Istället för glas högst upp på träplattan finns där nu små lyktor. Blev riktigt bra! Lyktorna borde inte frysa sönder i första taget åtminstone. Problemet med glasen högst upp var att där samlades vatten då snön smälte och sedan då det blev kallare igen frös vattnet och glasen gick sönder. Premiärinvigde dem igår.
 
 
Idag har vi bara tagit det lugnt här hemma. Nu blir det dock en sväng till butiken samtidigt som Wilma får sova lite. Jag blev stelfrusen av promenaden tidigare idag, så en till promenad lockade inte. Imorgon är det dags för den traditionsenliga stora julvandringen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0