Årets julgran

I helgen kom den in, och på måndag kväll blev den klädd. Skönt att ha det gjort. Det blev ingen stress i år som det oftast brukar bli. Konstigt nog. Känns som att vi tog in granen tidigare än vad vi brukar. Tror nog vi gjorde det. Borde nog fortsätta med det. Det beror nog på när julen infaller, när granen blir köpt. Finns det någon passlig helg före, eller blir det bara nån dag före. 
 
 
Det blev det traditionsenliga pyntet. Varför byta ut något man ännu trivs med? Ännu vill jag inte ha några röda julgransbollar. Har kört på tema vitt/silver/träfärgat nu i x antal år och det fortsätter jag med. Ja jag skriver jag för hittills är det jag som har bestämt hur granen ska kläs ☺. Johnny sorterar glittret (som alltid ligger i en stor hög). Ljusslingan hjälps vi åt med och stjärnan lägger han i toppen. Sedan lägger jag upp resterande pynt. I år blev det dock en rosa boll bland allt annat pynt. Wilmas julgransboll. 
 
 
Visst barrar granen, men vilken gran barrar inte. I år gäller det att se till så att det inte ligger några barr på Wilmas babygym. Det är lite trångt om saligheten här i vardagsrummet. Något jag ibland kan drömma om är nog ett större vardagsrum, men det blir nog bara en dröm. Huset är så stort (litet) som det är. Eller kan det möjligen vara vi som har för mycket möbler...är nog både och ☺.
 
Får se hur längre granen får stanna inne i år. Brukar inte ha någon brådska att slänga ut den. Barrar den inte för mycket stannar den nog inne till tjugondag knut. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0