Vagnpromenader och 1 månad gammal

Hittills den här veckan har det blivit en vagnpromenad varje dag. Idag får vi se hur det blir med den saken, ser så grått ut där ute just nu. Kommer nog att regna idag, frågan är bara när. I förrgår blev det en kvällspromenad till Målarbackan. Johnny tog bilen så vi behövde inte gå hem tillbaka. Det är nog bäst att mjukstarta, inte gå för långt utan sakta men säkert börja gå längre och längre sträckor. Ja i den hettan vi har haft de senaste veckorna skulle jag nog inte ens ha velat gå långt. Inte hälsosamt för någon av oss. Nu väntar vi på svalare väder så man kan börja leva "normalt". 
 
 
Solrosorna har börjat slå ut på ängen nedanför huset. Det blev inga sommarblommor i år. Det är några år sedan vi senast hade solrosor där och i år började de blomma tidigare än vad jag trodde de skulle göra. Det är ju roligt att kunna få njuta av blommorna en tid före frosten tar dem, hehe, Ja om vi inte får en evighetslång sommar som varar fram till jul, men det tror jag ändå inte. 
 
 
Nu är det redan augusti. Wilma blev fyra veckor i söndags och den 1.8 blev hon en månad gammal. Tänk vad tiden har gått fort ändå. Man kan nog se att hon växt och blivit större, lilla gulle.
 
 
Hoppas bara hon inte växer alltför snabbt, vill ju helst hon ska rymmas in i babyskyddet så länge som möjligt, hehe, då hon inte vill ligga i vagnens liggdel. Får väl nog ta tag i projektet att vänja henne vid att ligga i liggdelen någon dag.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken stor å dukti flicka ni har

Svar: Jo hon växer för varje dag som går ☺.
Caroline

2018-08-03 @ 14:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0