Ultraljudsundersökning och läkarbesök

Igår blev det ultraljudsundersökning och ett besök hos läkaren för Wilma. Först blev det sagt att undersökningen skulle ta cirka en halv timme. Tänkte att det blir nog till ingenting, hon kommer att ropa. Men undersökningen tog bara 15 minuter och hon var så duktig, bara lite skrik då hon måste vända sig till andra sidan där jag inte stod. Inte roligt då en obekant tant håller fast en och en obekant man undersöker höften med ultraljud. Sedan hade hon tid hos läkaren vi var till sist. Där blev vi inte långvariga. Några mått/vinklar på höften var inte riktigt som de skulle, men ändå inte så mycket avvikande, så inga åtgärder just nu åtminstone. Vad skönt! Nytt besök då hon är ett halvt år.
 
Idag är det jag som ska undersökas. Eller nåja, pickas i alla fall. Så blir att fara en sväng via HVC. Som tur har jag bokat tid färdigt till labben så det borde inte ta så många minuter får vi hoppas. Sedan får vi se vad vi hittar på. En sväng via Lidl blir det åtminstone. Såg att de hade fina babykläder där just nu. 
 
Skönt med fredag. Imorgon blir det äntligen lite loppisbesök. Det ordnas barnloppis i Laihia och Gårdsloppis i Vöråstan.
 
Önskar er alla en trevlig helg!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0