Ännu en båt

I måndags blev det klart, vi har köpt en "ny" båt. Förra veckan var vi till Petsmo och provkörde vrålåket, och riktigt fort kunde man ju till och med köra. Det är dock ingen splitterny båt, den har nog många år på nacken, men ny för oss. En uppgradering från den andra båten. Den här är av samma märke, men lite större, längre, bredare och djupare. Får nu bara hoppas man kommer sig ut med den mellan alla stenar på Lillö, och att det finns tillräckligt med vatten så att den inte bara ligger på bottnen. 
 
 
Några årklykor och åror behöver vi skaffa. Kan vara lite svårt annars att komma sig ut från bryggan då det inte finns så många centimeter vatten till godo under båten. Tänk vad lätt det skulle vara om man bara kunde starta motorn direkt och åka iväg, men man ska inte göra det för lätt för sig, hehe.
 
Någon båt har vi inte haft ut i sommar. När skulle vi ha haft tid att köra med den? Lägger nog inte ut någon båt mera i sommar/höst. Får nog vänta till nästa sommar innan vi kan fräsa runt alla öar och kanske våga oss ut på en lite längre tur i sommarvädret.
 
Den mindre båten ska vi nog sälja i något skede, får bara se när det blir av. Dessutom har vi ju ännu men till båt som borde säljas eller fixas, men det får också bli en annan gång.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0