8 veckor

En ny vecka har börjat igen. I söndags blev Wilma redan 8 veckor! Tänk vad tiden går fort. Ganska skönt egentligen då de första veckorna var ganska tunga då hon mest skrek om kvällarna och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra. Nu är hon nöjd för det mesta. Mer och mer lär man sig också vad hon vill då hon skriker, är hon hungrig, trött eller är det något annat. Nu trivs hon också bra i sin babysitter. Slår på figurerna framför henne och följer med mer och mer vad som händer runtomkring henne.
 
 
På dagarna brukar vi också ligga och gymma i hennes gym på golvet, eller på biljardbordet där uppe (ja jag ligger inte på biljardbordet, hehe). Hon ligger växelvis på mage och rygg. Hon har redan en tid varit så duktig på att lyfta huvudet, så det fortsätter vi att träna på. Svänger sig på sidan gör hon också. Flera gånger har det också hänt sig att hon kommit över från sidan till magen.
 
 
Tre gånger har vi varit till rådgivningen de senaste veckorna för att kolla hennes navel. Nu börjar den se bättre ut och artären i mitten ser ut att ha dragit sig tillbaka som den skulle. Ännu har hon ett litet navelbrock, men det hoppas vi försvinner med tiden. 
 
Idag ska vi nog vara hemma mest hela dagen. Imorgon får vi besök av sotaren så gäller att vara påklädd då, hehe. På torsdagen blir det ett besök vid sjukhuset. Då ska Wilma på ultraljud av höften samt till läkaren som såg på henne senast. Hoppas allt ser bra ut. 
 
Kommande helg ser ut att bli en loppishelg, den ser vi framemot!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

oj va hon växer. å va glad å söt

Svar: Jo växer gör hon och glad o söt e hon mest hela tiden 😍.
Caroline

2018-08-28 @ 09:47:34
Postat av: Lmn

😍❤😘åt Wilma

Svar: 😍❤
Caroline

2018-08-28 @ 21:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0