Sista söndagen i april

Idag blev det en dag här hemma. Jag har tvättat vem vet hur många maskiner med tvätt. En maskin på 30 grader, flera på 40 flera på 60. Har tvättat en hel del av kläderna som kom i mammalådan och de skulle tvättas på alla möjliga grader, så då blev det många tvättar. Plus att det redan fanns en massa andra kläder i tvättkorgen som måste tvättas. Skönt att ha det gjort!
 
Johnny har målat spjälsängen ännu ett varv. På eftermiddagen kom Gunvi, Jussi och Tommy hit och hjälpte till med en hel del. Jag är ju inte precis till så mycket hjälp just nu då det kommer till att lyfta tunga saker. Flaggstången fick en ny lina (den gamla gick ju av i vinter), utemöblemangen bars ut, skräpet och veden från gårdagens trädfällning städades upp från gräsmattan och plastväxthuset kom upp. Tusen tack för hjälpen! 
 
Jag har varit flitig och tagit bilder på en del saker som vi ska sälja, fick bl.a. sålt den uppblåsbara soffan som vi hade med på campingresan i somras. Den passade ju inte oss med våra långa ben. Imorgon ska någon komma och se på det ena utemöblemanget som vi har till salu, dessutom är det många i kö på samma möblemang så hoppas det blir sålt. Ingen av oss orkar måla om det.
 
Till sist blev det en kvällspromenad med efterföljande bastu.
 
 
Har varit en bra helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0