Kaffefrömand, en hög med babysaker och smörgåstårta

Igår började vi dagen med att städa lite grann. Gasgrillen kom också ut och det blev grillat till lunch. På eftermiddagen fick vi kaffefrömand, Linda-Marie och barnen kom hit. Med sig hade de en stor påse med olika babysaker och kläder, tusen tack! 
 
 
Lite senare satte vi oss på terrassen. Till och med solstolen åkte fram. Dock åkte inte bikinin fram riktigt ännu. Vi är båda två ganska så förkylda så var nog vinterjackan som gällde fastän det var riktigt varmt i solen. Kändes nästan som sommar...tills man såg sig omkring och såg all snö.
 
 
På kvällen blev vi bjudna på smörgåstårta då Johnnys bror fyllde år. Var riktigt gott!
 
 
Idag blir vi bjudna på mat hos mamma och pappa. På samma gång vill jag nog fara ut och köra en sväng och se på vårens ankomst på lite olika ställen. Det hör ju våren till att man ska ta bilen och åka runt till närliggande byar och kolla läget. Ännu är isläget stabilt, men ska nog bli intressant att se hur stor översvämningen blir i år, vattnet har redan börjat stiga upp över åkrarna. Såklart är det inte roligt då vatten rinner in i hus och liknande, det är inget jag önskar någon, men måste nog erkänna att jag tycker det är lite spännande med översvämning. Vårt hus ligger på tryggt avstånd från älven, fastän älven inte finns så långt borta. En vall invid älven gör att vi vanligtvis inte ser vattnet, men vissa år då det är islossning och högvatten kan man se vattnet från övrevåningen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0