En kalashelg

Det blev som sagt en kalashelg. Igår firade vi Johnnys mamma som hade fyllt år tidigare i veckan. Tommy hade igen lagat en god smörgåstårta. 
 
 
Ikväll har vi firat Johnny som fyller år imorgon. Mamma och pappa samt hans föräldrar och Tommy kom hit på kaffe och tårta. Av mig fick han bl.a. en fotobok som jag gjort om fjolårets resa till Gran Canaria. 
 
 
Imorgon är det dags för en ny vecka igen. Måste åka via Lidl en sväng imorgon, såg att de skulle ha billiga "mammakläder" där. Nackdelen är ju dock att där inte finns några provrum, men får se om jag hittar något utan att prova. På kvällen är det dags för vattenjumppa igen. Förkylningen har ju nog blivit bättre, fastän den inte är borta, så nu känns det mycket mera motiverande att fara på jumppan jämfört med förra måndagen (fast jag nog åkte i alla fall). Borde också åka och köpa två nya sommardäck till bilen någon dag. Samtidigt tänkte jag att de på däckfirman får byta till sommardäck på bilen, så slipper jag göra det (rättare sagt så slipper Johnny göra det). 
 
Annars så har helgen varit riktigt bra. Fått sovit ganska bra, speciellt natten till idag och blodtrycket har varit okej. Har tid till mödrarådgivningen på tisdag, så får se vad som sägs då. 
 
Hoppas ni alla haft en bra helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0