Ny ordning i hyllorna

Igår flyttade jag runt lite saker här inne samt bytte kuddöverdrag i soffan. Det finns ju saker precis överallt! Vart ska jag sätta allt? Vi är väl nog samlare båda två. Ibland kan det finnas saker som jag skulle kunna sälja, men då vill Johnny spara dem. Allt kan ju egentligen vara bra att ha, frågan är bara när. Snart ordnas det loppis i Skatila Uf, har redan bokat ett bord där, hoppas på att sälja bort lite saker då.
 
Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om, det var ju det faktum att jag ändrat om lite. I köket flyttade jag upp kokböckerna så nu är de mer överskådliga. I hyllan finns dock bara en bråkdel av alla kokböcker vi äger. Finns nog ännu flera på övrevåningen.
 
 
Kryddburkarna som bara är till prydnad fick flytta högst upp. Som ni kan se är det främst Lchf kokböcker som finns i hyllan. Kanske inte så förvånande då vi inte använder vanligt mjöl då vi bakar. 
 
 
I skåpet i vardagsrummet blev det inte så stora förändringar, men måttkannorna och den gamla vågen fick flytta dit från kökshyllan. 
 
Idag är det fredag. Skönt med en ledig kväll då jag jobbar imorgon kväll. Har just bakat en äppelpaj och nu har jag en skink/svamp paj i ugnen. Till det blir det varma kräftor efter Ernst Kirchsteigers recept, fråga inte hur det blir, jag har ingen aning. Johnny får sköta tillagningen av kräftorna. 
 
Hoppas ni får en fin fredagskväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0