En bra kväll och jobb hela helgen

Igår blev det en lite annorlunda fredagskväll. For på pizza buffé till Tesses Café, det var förstås gott. Var mycket folk som vanligt, så man fick vänta och köa för att få mera pizza. Mätta och belåtna blev vi i alla fall. Åkte sedan hem en stund för att sedan åka iväg till stan. Ett av varuhusen i stan hade gjort reklam för mycket billiga priser på vissa produkter efter klockan 21, så då måste vi ju också vara där tillsammans med resten av Vasa. Ja det kändes faktiskt som om hela halva stan var där för man kom sig knappt framåt i butiken. Sedan stod vi och köade 20 minuter för att komma ut. Så värst många billiga saker såg vi inte, men visst kom vi ut med varsin handelspåse ändå. Sedan åkte vi hem och tittade på film. En riktigt bra, fredagskväll!
 
Idag vaknade vi också upp till minusgrader ute. Borde kanske lägga på vinterdäcken snart. Idag ska jag först till jobbet klockan 13, men sedan följer tre dagar med morgonskift, kan vara halt tidigt på morgonen om det fortsätter vara kallt. Jag som dessutom alltid åker hemifrån i sista minuten...Får nog försöka starta någon minut tidigare.
 
Hinner nog inte göra så mycket annat än jobba denna helg, men någon ska ju göra det också. Skönt att inte jobba natt åtminstone. 
 
 
Får önska er alla som kikar in här en riktigt fin helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0