Fönsterlampa i höstmörkret

Den här veckan började riktigt bra. Helt perfekt skulle det ha varit om Johnny inte skulle ha behövt åka på kurs till Helsingfors idag. Jag tycker ju inte om att sova ensam, men får hoppas att Molly gör mig sällskap. Nu på eftermiddagen förde jag honom till tåget, sedan blev det en loppisrunda via Fyndis och Combo. Denna gång hittade jag faktiskt ingenting på loppis, lite tråkigt, men man kan ju inte alltid fynda.
 
Just nu önskar jag att det vore ljusare tider, tycker inte om mörkret, men får väl tända några lampor till. Igår kväll blev det faktiskt en kort promenad, men tror jag skippar det ikväll. Det är ju så mörkt! Vem vill gå ensam i mörkret, det kan ju mitt i allt komma en älg emot, eller något annat odjur. Nej, håller nog mig inomhus. Nu ska jag nog fortsätta fixa några julklappar, de flesta börjar redan vara under kontroll, men som vanligt lämnar de svåraste till sist har jag på känn. Skönt att slippa stressen med julklappar dagarna före jul. 
 
På tal om fynd så hittade jag en fönsterlampa på Comboliina i fredags. 3 euro gav jag för den, så jag är åtminstone nöjd.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0