En helt vanlig tisdag

Efter två dagar på jobbet känns det riktigt bra. Var inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Kanske förkylningen äntligen börjar ge med sig, hoppas det i alla fall. Fick arbetslistan för jul och nyår igår. Det såg helt okej ut. Jobbar 10-17 på julafton, vilket betyder att jag hinner "hem" till jultomten, vilket är roligt. Intressant att se hur folk reagerar över sina julklappar. Sedan jobbar jag också de två andra juldagarna. Nyår har jag helt ledigt. 
 
Ikväll har jag inte tänkt göra något speciellt. Måste ännu vänta en stund innan jag kan laga middag, Johnny for nämligen till simhallen och då blir det oftast middag först närmare 19 tiden. Måste dock äta lite redan, var vrålhungrig, åt ju lunch vid 11 tiden. Imorgon blir det också morgonskift, sedan är jag ledig på torsdag. Kommande helg är jag nästan ledig, jobbar bara natten till lördag. I helgen ska vi på 1-års kalas samt julöppning, ser framemot helgen fastän veckan just börjat. Men det är ju bra att ha något att vänta på. 
 
I det ena sovrummet där uppe blev det lite mera "juliga" gardiner än jag brukar ha. Men jag tycker det blev bra ändå, man tager vad man haver. Lampan får hänga kvar i fönstret, kan ju inte ha stjärnor i alla fönster.
 
 

Kommentarer
Postat av: CB

Blev ju riktigt fint!

Svar: Jo, nå helt okej blev det :)
Caroline

2017-11-21 @ 23:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0