Första maj 2017

På första maj hör det till att vi tar oss en tur via torget i stan. De år jag inte varit till torget denna dag är lätt räknade. Började med att gå via torget och sedan såg vi på veteranbilarna som körde genom staden. Det blåste lite grann, men solen värmde. Tur att det inte var likadant väder som dagen före.
 
 
Efteråt blev det värmande kaffe med dopp. Hann faktiskt in via två loppisar också, men gjorde inga fynd. Lite senare på eftermiddagen körde vi ut mot Replot och till Bernys. Där mötte vi mamma och pappa samt min farbror med fru. Vi kom lite för tidigt så vi fick vänta en stund innan dukningen började, så vi var verkligen hungriga då vi sedan äntligen fick komma in i restaurangen. Dagen till ära hade de första maj buffé. Helt okej mat, men servicen kunde ha varit bättre.
 
 
Åkte sedan hem och vände en sväng. Johnny hann just och just byta däck på bilen min innan jag måste åka iväg på nattjobb. 
 
 
Idag tog det många timmar innan jag kom mig hem efter nattjobbet, du får läsa mera om det imorgon. Nu behöver jag vila innan det är dags att laga lite mat.
 
En bra start på veckan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0