Pound, halt och två lediga dagar

Två lediga dagar, det ska bli skönt, men ändå lite tråkigt. Vad ska jag hitta på? Kan ju inte (vill inte) städa hela tiden. Idag ska jag i alla fall vara hemma hela dagen, spara lite bensin. Ni kanske undrar hur det går med den andra socken. Ja, jag har inte ens börjat på den. Har ingen inspiration till det. Nåja, får nog säkert färdigt den i år någon gång. Stickning är nog inte riktigt min grej. Tröttnar så snabbt. Eller det ska snabbt bli färdigt, har inget tålamod då jag stickar så sakta, hehe. Hade tänkt ta en promenad, men vågar inte gå längre än till postlådan. Tänkte redan halka flera gånger på väg dit, så nu lockar det inte lika mycket att gå ut och gå. Får bli crosstrainern senare. 
 
Igår var jag på en ny gruppträningstimme på gymmet. Inte ofta det händer. Jobbade ju till 16 igår så for till gymmet efteråt. Såg att Pound började 17.30 så tog chansen att testa på det då jag en gång var på gymmet lite senare än jag brukar. Det var ett intensivt och svettigt pass. Man skulle hålla i små "käppar", en i var hand och slå med dem i golvet samtidigt som man böjde på knäna och tränade benen. Sedan skulle man vifta runt hit och dit. Blev nog lite yr emellanåt då jag inte visste åt vilket håll jag skulle vifta med dem, men jag överlevde, hehe, och jag slog ingen annan heller. Måste göra lite i egen takt bara. En hel del magövningar ingick också. Trodde jag skulle känna mig mör i kroppen idag, men än så länge känns det ingenstans, känns säkert imorgon.
 
 
Molly och Whiskas var ut på en morgonpromenad. Ja runt gården och trappan i alla fall. De var dock glada att få komma in igen då jag tog upp dörren. 
 
 
Nu ska jag fortsätta spela lite Simcity, kan inte sluta. Men jag har faktiskt bäddat sängen, diskat och tvättat så nu får jag koppla av en stund. Lite senare tror jag att jag ska baka mera bröd, det tar ju slut så snabbt. 
 
Ha en bra dag alla ni som kikar in här!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0