Omständigt veterinärbesök

En vacker dag som denna skulle jag gärna ha velat spendera på annat sätt men det blev att åka till veterinären med Whiskas. Misstänkt urinvägsinfektion. Tänkte nog på det redan på fredagen då hon sprang på lådan flera gånger, men igår var jag ju knappt hemma så tänkte inte på det då. Imorse då jag kollade lådan fanns det blod i urinen. Hon har haft samma sak flera gånger tidigare också, dock inte på länge. Ringde jourerande veterinär, fick tid till kl.13. Frågade flera gånger om mottagningen var i Smedsby men vet ej om hon inte hörde men fick inget svar så antog att så var fallet då. Fick just och just in Whiskas i buren, på vägen till Smedsby ropade hon hela vägen samt spydde och kakkade. Ja ingen trevlig bilresa alltså. Jag fick torka spyor med hushållspapper så hon inte skulle trampa eller sätta sig i dem. 
 
 
Väntade och väntade men ingen veterinär såg vi. Ringde journummern på nytt, inget svar. Väntade en halvtimme, ringde igen. Då svarade hon. Hon funderade nog var vi höll hus, hon var ju nämligen i VÖRÅ! Ja inget fel på Vörå men inte så trevligt då man först kört hemifrån till Smedsby med en ropande Whiskas och sedan måste åka tillbaka och vidare till Vörå. SUCK! Där for mina sista nerver för dagen!
 
 
Whiskas fick snällt hoppa in i buren igen och vi fick köra till Vörå. Hon höll sig bra under resan dit, ropade bara lite då och då. Den 5 km långa vägen upp från riksåttan fram till mottagningen tyckte hon dock inte om, bara gropar hela vägen. Hoppade och skuttade som bara den. Men vi kom oss fram och besöket gick bra, Hon fick antibiotika och värkmedicin. En 10 dagars kur, så vi hoppas den hjälper, annars måste blodprov tas för att utesluta något med njurarna. Just typiskt att hon måste bli sjuk just nu...men kan inte göra något åt den saken. Hoppas kuren hjälper hon blir frisk snart! 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Va heter förresten den där läkaren i smedsby?

Svar: Det var kommunens veterinär. Se på Korsholms hemsida så hittar du namnet :).
Caroline

2017-03-19 @ 23:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0