Måndagssvammel

Ännu en arbetsdag är över och ännu en ny vecka har börjat. Nu väntar jag verkligen tills jag får vintersemester, börjar vara en tid sedan jag hade semester senast... ja det var ju i juni ifjol. Så kan nog behövas lite semester snart. Det har varit ännu en fin dag, solen har lyst mest hela dagen. Den här helgen som varit skulle jag verkligen ha velat vara ledig och kunna njuta av vädret, men det kommer ju nya helger. 
 
 
Ikväll händer det inget spännande, ska bara laga mat och spela lite Simcity. Sedan kommer det säkert en hel del på tv också. Borde egentligen gå och sova ganska tidigt så jag orkar med ännu en morgontur, men vi får se hur sent det blir. I natt tyckte Whiskas att det var dags att stiga upp vid 4, då ställde hon sig vid klädskåpen i sovrummet och började krafsa på dem så jag vaknade. Frågade om hon ville ut och gick till ytterdörren för att öppna den, men då försvann hon någonstans och ville tydligen inte gå ut ändå, suck! Sov sedan dåligt fram tills dess att det var dags att stiga upp. Dessutom hade ju min kära sambo på alarmet flera gånger före han måste stiga upp så helt utvilad kände jag mig inte imorse. Nog är det konstigt, ska jag också stiga upp kring 6-7 på morgonen så hör jag hans alarm, men har jag sovmorgon hör jag det inte alla gånger. 
 
Förut då jag gick och sova måste jag alltid räkna ut hur länge jag skulle få sova kommande natt och om jag vaknade mitt i natten och inte kunde somna om låg jag bara och tänkte att ja nu får jag bara sova så och så många timmar. Bara den saken gjorde ju mig mera stressad och då var det nästan omöjligt att somna om. Visst räknar jag ännu hur länge jag ska få sova, men försöker att inte stressa upp mig mitt i natten om jag inte genast somnar om. Det är dock inte lätt att bryta gamla tankemönster, men det går.
 
Nej nu ska jag sluta svamla och spela lite Simcity, har ju knappt fått spela på hela dagen, bara lite snabbt på matpausen, så nu börjar det bli dags att se hur min stad mår och hur nöjda de är. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0