Kvällsjobb och kanske för hård säng

Idag blir det kvällsjobb. Före det tänkte jag hinna med ett pass på gymmet också. Johnny är hemma idag. Han har så sjukt i ryggen så han bestämde sig för att stanna hemma och vila. I flera veckors tid har han haft ännu sjukare i ryggen än vad han annars har. Har funderat på om den nya sängen kan ha något med saken att göra, är den för hård? Testade nu på morgonen att lägga den gamla bäddmadrassen ovanpå och det kändes nästan bättre. Borde testa det någon natt och se om det är någon skillnad. Visst, de säger att det kan ta en tid att vänja sig vid en ny säng, men tycker vi borde vant oss nu. Jag kan också känna att jag får sjukt i ryggen då jag ligger i den nya sängen, men det går om bara jag rör på mig. Aldrig är det bra, antingen är sängen för mjuk eller för hård. Får se vad vi kommer fram till.
 
Igår blev jag igen påmind om att det nog börjar bli hög tid att kasta bort julgranen. Ja den står ju inte inomhus, men den ligger ju där bredvid terrassen. Nå senast då gräset börjar växa så måste jag väl kasta den till skogs, hehe. 
 
 
 
Önskar er alla en fin tisdag, fastän det är lite grått där ute idag.
 

Kommentarer
Postat av: VB

Var det ingen som hjälpte till och sa nåt då ni provlåg sängen innan ni köpte? För män och kvinnor beroende på längd och vikt skall ha olika sängar/madrasser eller beroende på hurudan rygg man har, icke gemensam madrass (ifall ni har det)men gemensam bäddmadrass går bra. Min mor jobbar på madrassfabrik och påpekar alltid vikten av att ligga i sängen i affären "länge". Inte sitta och studsa i den som många gör då de testar, de e dom som kommer tillbaka och byter.

Svar: Jo nog fick vi hjälp att testa olika modeller, men det var nog priset som avgjorde, hade inte så många alternativ. Vi har skilda madrasser, dock likadana. Vi har gemensam bäddmadrass. Får se hur det blir 😊.
Caroline

2017-03-21 @ 12:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0