En låda modell större

Åter till vardagen, ja nästan, har ju fortfarande semester. Idag blev det det vanliga fredagsjumppan, kände mig styv och stel. Dessutom hade jag ont i alxlarna och nacken från förr så blev inte bättre med magövningar där jag omedvetet ändå spände nacken. Men kändes ändå bra att få gymma lite efter en veckas paus. 
 
Annars har dagen mest gått åt till att packa upp och reda upp här hemma. Båda katterna var glada då vi kom hem. Whiskas har varit sur och arg hela veckan då vi varit borta, vägrat ta sin medicin. Men vi ska hoppas att det räckte med en lite kortare kur. Molly har sovit bredvid min kudde hela natten. Whiskas kom också och hälsade på i sängen imorse. Tycker de skulle ha vant sig vid det här laget att vi far bort lite då och då, men icke. Inte Whiskas, hon är nog mest "mammas" kisse. 
 
Hade totalt glömt bort att det ordnas loppis i Kvevlax Uf denna helg, men som tur såg jag att folk förde dit saker igår kväll så jag kom på att fara dit idag. Såklart var jag där några minuter före de egentligen öppnade och en del fynd gjorde jag. De flesta kan jag inte visa här då de ska bli presenter, men en sak kan jag visa. En sak som jag sökt efter i flera år men inte hittat till vettigt pris. Kanske ingen nödvändig sak, men 5 euro kunde jag nog ge för den!
 
 
Det var alltså lådan till vänster jag köpte idag. Den mindre hade jag från förut. Vet inte hur länge jag har sökt efter en sådan, men bara sett dem till vanvettiga priser. Blev så glad då jag hittade den för en ynka femma. Den är stor som en brödlåda, men vet ännu inte vad jag ska förvara i den, ej heller var den ska stå, men kommer säkert på det snart. 
 
Ikväll har vi haft fotovisning och kaffefrömand. Mamma och pappa samt Johnnys föräldrar kom hit. Nu blir det nog att börja beta av den långa listan med program som vi har inbandat på digiboxen. Har ju hela två avsnitt av Antikrundan att se på!
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig fredagskväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0