Dagens runda

Idag blev det som sagt en loppisrunda. Svängde in till Combo, Comoliina och Brändö loppis. Hade där i något skede också tänkt åka in till stan till de tre loppisarna (varav två ganska nyöppnade) som finns i "Pikku Quattro kvarteret". Jag kan knappt några gatunamn i stan, så enklast att förklara det så. For dock inte in till stan, orkade inte med bekymret att hitta parkeringsplats och dessutom hade jag inga mynt till parkeringen. Vet att man kan parkera gratis på vissa ställen men jag är lite lat av mig så vill helst parkera utanför dörren dit jag ska, hehe.
 
Hittade några småsaker, men inte mycket att "hänga i julgranen". Från Combo kom jag endast ut med två tandborstar i en praktisk förpackning samt ett läppstift (oanvända förstås). Inte ofta jag använder läppstift men tyckte det kan vara roligt att "piffa till sig" någon gång. 
 
 
På Comboliina hittade jag en klänning för endast 3 euro, den var så mjuk och bekväm så den kunde jag inte lämna kvar.
 
 
Lite läsbart hittade jag också. Var faktiskt på jakt efter fler tidningar, men hittade bara denna som var relativt ny. Varför köpa flera år gamla tidningar för samma pris som en som nästan är ny?
 
 
Efter loppisrundan for jag till Västervik där jag blev bjuden på god mat, tack! Blev dock inget långvarigt besök denna gång. Åkte vidare till biblioteket. När var jag dit senast? Minns ej. Kanske före semesterresan ifjol, eller var det då förra året. Nåja, hittade en hel hög med läsbart, främst tidningar. Får bara hoppas jag minns att lämna tillbaka allt i tid nu då, brukar vara lite svårt med det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0