Mycket att göra både ute och inne

Ännu en dag hemma. Känner att jag fått gjort mycket nu då jag varit hemma några dagar. Har inte varit någonstans sedan jag kom hem i måndags på förmiddagen. Med undantag av Målarbackan, men det räknas inte. Lite piggare är jag också efter att ha fått sova bra de senaste nätterna.
 
Idag har jag klippt ännu mera gräs, runt ekarna efter vägen. Men det finns mera gräs, jag ser gräs överallt. Upp efter stenar, i gruset på gården, ja vart jag än ser. Samma sak varje sommar. Men jag måste lära mig att blunda ibland, jag skulle ju inte göra annat än rensa ogräs och klippa gräs annars. Spara på ryggen måste jag också. Minns ju hur det har gått flera somrar då jag suttit på gruset och rensat ogräs. Vill inte ha sjukt i ryggen i flera veckor bara för lite ogräs, hehe. 
 
Såg att rhododendron busken är påväg att slå ut i blom, men ännu har inte alla blommor slagit ut. I år är det ovanligt många blommor, ibland om åren har det varit mest nya blad som slagit ut. 
 
 
Idag har jag ändå varit inomhus och pysslat och på mest hela dagen. Badrummet fick sig en rejäl omgång med skurborsten, så nu är allt skinande rent, ja i alla fall idag. Tvättmaskinen har gått hela dagen, vet inte hur många gånger jag plockat ur och i den. Nedrevåningen är dammsugad, skönt så. Fick mitt i allt ett infall och bytte gardiner i sovrummet, blev så irriterad på de som hängde där då de var i vägen för sängen hela tiden. Nu känns det mycket luftigare med gardinkappor istället. 
 
 
En plåt med knäckebröd blev det också mitt i städandet.
 
 
Nu är det kycklingsallad pågång. Sedan blir det nattjobb. Bara två ynka arbetsskift kvar, sen blir det semester.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0