Loppisrace i Oravais och Munsala 11.6.2017

Idag har vi haft en riktigt rolig och lyckad loppisdag. Fastän jag var trött och knappt orkade hålla ögonen öppna efter helgens nattjobb så åkte vi iväg till Oravais på förmiddagen. Det kom lite skurar, men annars var det bra loppisväder. Fyndade lite ett och annat.
 
 
Vid Furirbostället ordnades det bakluckeloppis. Jag var dock mest intresserad av att gå in i själva huset och se mig omkring, fastän jag varit där många gånger tidigare. Tänk, i detta hus (dock på annan plats) har min förfader Simon Jakobsson Qvist bott, lite häftigt tycker jag. 
 
 
Då vi besökt ungefär 20 gårdar fick det vara nog, hungern gjorde sig påmind. Det blev varsin hamburgare vid Fjärdens kaffestuga. Mätta i magen styrde vi kosan norrut igen. Det ordnades ju loppisrace i Munsala också så det kunde vi ju inte missa då vi nästan redan var där. Klockan var redan mycket, men vi hann med ca 15 gårdar, ett och annat fynd gjorde vi där också. 
 
 
Nöjda med dagen kunde vi åka hem igen. Jag var så trött så jag sov hela vägen hem. Vill ni se vad vi köpte? Ja vare sig ni vill det eller inte så här kommer inköpen.
 
 
Blommor för sammanlagt 3€.
 
 
Tidningar 50 cent styck.
 
 
Rosettjärn för 20 cent.
 
 
Bord för 5 €.
 
 
En ratt åt Johnny för 1 euro. Bra att ha...
 
 
Alla saker på bilden ovan för sammanlagt 4€. 
 
Ja och så fyndade ju Johnny såklart några Kalle Ankas Pocket för bara 50 cent styck. På ett annat ställe skulle de ha 3-4€/styck, så man ska nog vara lite prismedveten då man springer på loppis, hehe. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag kan köp bordet av dig😁

Svar: Hö hö, nä nå 😊
Caroline

2017-06-11 @ 21:36:02
Postat av: mamma

Vilket fint bord !!

Svar: Ja visst! Kan hända det inte ens behöver målas om, får se 😊.
Caroline

2017-06-11 @ 21:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0