En sådan tisdag

Idag känner jag mig trött efter en natt på jobbet. Orkade dock med en timme på gymmet och ett varv på combo efteråt. Vilade hela eftermiddagen, sov en stund också. På loppis hittade jag tre böcker och en t-skjorta. Alla tre böcker lät så intressanta så jag tror nog jag får läst dem alla under sommaren.
 
 
Dagen började med regn, men eftermiddagen och kvällen har varit solig. Ikväll har vi varit på guidad rundtur till Kapellbackens begravningsplats, det var intressant, men det blåste kallt. Sedan var vi en sväng via Höstves också och kollade in Linda och Görans bygge, nu är det inte mycket kvar.
 
Nu har jag ledigt två dagar. Borde egentligen städa. Undrar vem som har hela badkaret fullt med kläder...kan det månne vara jag...hehe. Nej, men lite katthår borde nog dammsugas upp, annars är det inte så noga. Har inte tänkt ta någon stress med städandet i sommar då man ska passa på att vara utomhus mest hela tiden. Hinner väl tvätta golven och fönstren sen någon gång i vinter. Jag skulle kunna bo utomhus sommartid. Nästan varje kväll sitter vi i paviljongen och tittar på serier, det har jag längtat efter att få göra hela vintern. Visst kan det vara kallt, men då lägger jag på mig stickasockor och tre tröjor, är det sommar så är det. Jag skulle faktiskt kunna bo i tält hela sommaren, bara man hade en riktigt bekväm säng. I sommar ska vi nog sova någon natt i paviljongen, det har jag bestämt. Vi har ju gamla madrasser att sova på. Att vakna till fågelsång och doften av sommar, det finns inget som kan slå det. Att man också kan vakna till irriterande och surrande myggor, ja det är en helt annan historia. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0