Den första sommardagen

Sommaren är här! Ja åtminstone för dagen. Har varit ledig hela dagen så har passat på att njuta av sommarvärmen. Började med frukost på balkongen.

 

 

Sedan har jag klippt gräset dagen lång, med några pauser förstås. Svetten den rann, men vad gjorde det, jag tycker ju om att klippa gräs. Klippte med saxen på svåråtkomliga ställen också, det tog sin tid. Då Johnny kom hem grillade vi. Sedan kom några och köpte vår gamla säng, lite ledsamt nog. Dock ändå skönt att slippa den, då den har legat mitt på golvet på andra våningen sedan februari. Sedan latade vi oss i några timmar. Jag i hängmattan och Johnny i solstolen. Åh kan det inte vara sånt här väder varje dag, 25 grader, jag klagar inte.

 

 
Hade besök av grannens hönor också, men Whiskas brydde sig inte så mycket, hon har väl sett dem förut.
 
 
Då vi vilat en stund blev det ännu mera trädgårssysslor. Planterade några jordgubbsplantor till och en till tomatplanta. Johnny klippte det sista gräset. Nu ska vi nog åter igen gå ut och njuta av de sista solstrålarna och se på Shameless på datorn. Jag skulle kunna sitta i paviljongen hela sommaren och njuta, ja bara det är varmt förstås. 
 

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vilken härlig dag du verkar ha haft! :)

Svar: Jo det var nog det 😊
Caroline

2017-06-07 @ 20:27:33
URL: http://ericajosefin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0