Sköna dagar på Lillö

Sista helgen innan jobbet kallar igen. Fyra veckor har gått snabbt, skulle nog kunna vara ledig minst fyra till. De senaste dagarna har vi försökt att njuta av semestern fullt ut. Sov på Lillö tisdag till torsdag. Vi kom oss ut först mot kvällen på tisdag då vi hade en massa andra ärenden på dagen. Johnny förde bilen på service på morgon, jag passade på att fara och besikta min bil samtidigt. Gick den igenom? Svar: Nej. Suck, hade nog det på känn. Behöver bytas bromsklossar och stötdämpare där bak, så kommande onsdag ska det fixas. Det tog många timmar innan Johnnys bil var färdig så vi hann shoppa loss i Stenhaga, besöka matmarknaden på torget, gå på loppis samt vara och äta lunch till Kaavya. Jag är ju inte så förtjust i nya smaker och rätter, men helt okej var väl maten, vet dock inte om jag behöver gå dit igen
 
Var riktigt skönt och avkopplande att äntligen komma sig ut till Lillö efter den hektiska dagen. Lite sur över att bilen inte gick igenom besiktningen var jag förstås. Solen hade nästan försvunnit men jag hann njuta av några solstrålar innan den försvann bakom träden.
 
 
De följande dagarna hann vi med massor, vi har solat, varit ut med båten, läst, spelat spel, badat bastu, rökt fisk/kött m.m. Dessutom har jag oljat in bryggan samt rensat bort mera gräs vid stranden. Tog också en promenad i skogen i jakt på kantareller och blåbär men hittade bara en massa myggor. Dock har jag varit förkyld hela veckan, så något dopp blev det inte.
 
 
Det blev flera båtturer. Var och vände till både Arken och Bernys samt rundade Bässörsskatan och körde in under broarna.
 
 
En sväng till Västervik med båten blev det också.
 
 
Riktigt sköna dagar har vi haft! Idag måste vi nog få gjort något här hemma. Men först blir det nog butiken. Sen får vi se vad vi får gjort, kan hända det blir solstolen (om solen är framme). Varmt är det åtminstone, skönt med lite sommarvärme!
 

Kommentarer
Postat av: Eleonora Adriana ♥

Så mysigt :)

2017-08-01 @ 19:37:59
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0