Premiärtur med båten och en natt på Lillö

På torsdag förmiddag packade vi våra väskor, tog med båten och for till Lillö. Äntligen fick vi i båten, det var på tiden. Johnny fixade på bryggan och jag sysselsatte mig med att rensa bort gräs från stranden. Mamma och pappa kom också dit, de hade med sig tårta för att fira deras bröllopsdag. Solen kom fram så vi kunde sitta ute och äta, sedan var solen framme till sena kvällen. 
 
 
Senare på kvällen blev det en premiärtur med båten. Åkte inte så långt då det blåste, men måste ju åka ut en sväng och se om den fungerade, och det gjorde den. Var så skönt att komma ut till sjöss! 
 
 
Sedan blev det kvällsmat och Ernst på tv. Sedan blev det bastu. Luftmadrassen hade vi med så då klockan närmade sig ett på natten blåste vi upp den och bäddade i "kamarin". 
 
 
Följande morgon blev det sovmorgon. Säger det igen, sover som bäst på luftmadrassen, kanske man borde bära ut sängen här hemma och lägga in luftmadrassen istället, hehe. Det regnade ute, men det gjorde ingenting. Klockan var nästan 12 innan vi hade ätit frukost, sedan blev det ett parti Ticket to Ride. Då vi spelat klart hade det slutat regna och solen kom fram. Johnny fortsatte med bryggan och jag gick till stranden och rensade ogräs vid häcken samt tog bort en del kvistar. Det blev riktigt soligt och varmt.
 
 
Som avslutning på en solig fredag blev det bastu. Sedan åkte vi hem igen till kissona som väntade på gården.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0