En dag i Jakobstad

Idag åkte vi till ett regnigt Jakobstad på loppis. Storloppiset på torget var dock ingen höjdare, var ju mera försäljare på torget i Vasa igår än på torget i Jakobstad idag. Var nog regnet som skrämde bort både försäljare och köpare. 
 
 
Då vi nu en gång var i staden så passade vi också på att ta oss en titt i Lundagårds nya butik, det var en fröjd för ögat, men vi hittade inget vi behövde.
 
 
Sedan var det dags för mat. Det blev pizzabuffé på Mr Banks.
 
 
Sedan åkte vi till Loppishallen och fyndade en hel del. Johnny köpte en servis åt sin mamma, jag fyndade en julklapp åt mamma och så hittade jag delar till Disneyservisen som vi samlar på. Hade inga djuptallrikar från förut så måste köpa 12 stycken nu då jag för en gångs skull hittade några (har aldrig sett några på loppis förr). Att de dessutom var nedsatta med 50 procent gjorde ju saken bättre. Normalt var de 15€ styck, men nu alltså halva priset av det. Dyrt blev det ändå. Men jag måste ha dem. Hittade också två glöggmuggar av samma serie, har nu fyra av dem.
 
 
Åkte sedan till torget igen och såg på då Huutokauppakeisari, känd från tv, hade auktion. Vi såg dock bara på en kort stund. For istället och drack kaffe till café Skorpan, alltid så mysigt där.
 
 
Nöjda med dagen åkte vi hem igen.
 

Kommentarer
Postat av: Malena

Ni hann med allt det bästa Jeppis erbjuder. Nåja inte allt! Storloppis ordnas igen på onsdag då evenemanget regnade bort. Vi ses idag!❤

Svar: Jo vi gjorde det 😊 Såg att de ordnar igen på onsdag, men vi åker nog inte då. Vi ses snart! ❤
Caroline

2017-07-18 @ 12:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0