En auktionsdag

Igår hade vi hela två auktioner att välja bland. Den första ordnades i Övermalax. Åkte dit och tittade, men där fanns inget av intresse. Där var heller inte så mycket folk så sakerna de sålde blev säkert billiga. Säkert kunde man ha gjort något fynd och sålt det vidare, men vi åkte istället vidare till nästa auktion i Petalax. Det var ju tur att auktionerna var åt samma håll åtminstone. Dessutom började den i Malax 10 och den i Petalax 11, så var helt perfekt. 
 
 
I Petalax fanns det massor av saker, ett helt hus skulle tömmas. Johnny var lite intresserad av en båt, men vi konstaterade att den nog skulle bli för dyr. En hel del fyndlådor bestående av lite smått och gott fanns det. Jag ropade på en och tänkte ropa på flera, men egentligen behövde jag ju ingenting så därför köpte vi inte heller någonting. Fint väder hade vi, blev riktigt varmt att stå där i 2 ½ timme. En intressant auktion! Tyvärr kunde vi inte stanna längre då vi skulle vidare på kalas, men lika bra så, kunde ju ha kommit hem fattigare om vi stannat längre, hehe. 
 
 
Nästa helg ordnas det också en auktion. Såklart vi åker dit, fastän den auktionen inte låter lika intressant som den i Petalax. 
 
Ingen sommar utan auktioner.
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Oli vielä kolmaskin huutokauppa, Vassorissa ☺

Svar: Jaha. Va de en finsk auktion? Visste inte om den. Fanns det något där? :)
Caroline

2017-07-23 @ 19:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0