Tisdagstankar

Tisdag idag då och tredje januari redan. Vad har jag fått gjort detta år, typ inget. Söndagen gick åt till att oroa sig för Molly, gårdagen likaså. Visst, hon ser ut att må bättre, men nog har hon sjukt. Igår hittade jag ett sår på ena sidan, så något har hon nog varit med om. Lite svullen är hon också på ena sidan. Trött är hon och sover mest hela tiden. Äter gör hon nog och har också hållit koll på att hon varit på wc. Det är ju förstås också svårt att veta om hon blir trött av värkmedicinen som hon får. Igår syntes det bra på henne att hon ville vara ifred, svansen avslöjade henne. Hon blev nog säkert irriterad på mig då jag ville se hur hon mådde flera gånger under dagen. Hon ville inte ens hälsa på Johnnys föräldrar som var hit, så sig själv är hon inte. Idag morse kom hon nog ner och åt den sedvanliga skinkbiten, sedan lade hon sig till ro i sängen tillsammans med mig. Det kändes bra då hon kom och ville ha lite sällskap, förhoppningsvis är hon på bättringsvägen. 
 
Det är nog inte så hälsosamt för mig att sitta här inne och oroa mig för Molly hela dagen idag också, dessutom drömde jag bara en massa mardrömmar inatt. Idag har jag bestämt att det får bli en loppisrunda. Tror dock inte att det blir någon lyckad runda då folk knappast har hunnit föra saker till loppis nu efter jul och nyår, men man kan ju alltid hoppas att man gör något fynd. Viktigast är att jag får tänka på något annat. Något gym blir det inte ännu, fastän jag skulle vilja. Det är verkligen en seg förkylning vi dragit på oss. 
 
Har läst att flera andra har kastat ut julen redan, men här i huset får det vara jul ett tag till. Inte fram till påsk, men åtminstone någon vecka framöver. Julgranen den dricker vatten, även fast den barrar lite. Då man en gång julpyntat måste man ju få njuta lite av det också. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0