Ta vara på det vackra vädret

Det vackra vintervädret fortsätter. Bäst att passa på och njuta så länge det varar. Igår morse samt igår kväll var det dock lite väl kallt, hela -22 grader. Får dock vara glad att man inte bor i Lappland där det nästan var -40 grader. Passade på och tog en promenad runt tomten här om dagen. Såg alla möjliga spår, någon hare hade skuttat fram över gräsmattan och någon mus hade också hittat fram i kylan. Bland alla kattspår hittade jag dock några spår som var lite större. Svårt att få med det på bild, men det var nog någon mårdhund eller lo som gått där på det vanliga stället. De har säkert sin rutt där, i alla fall varje vinter, men säkert vandrar de där sommartid också.
 
 
Lite överraskad skulle jag bli om jag skulle se ett lodjur på gården. En viltkamera skulle vara rolig att ha, men tror nog det är bäst att inte veta vilka djur som rör sig på gården, annars kanske jag inte vågar gå ut.
 
Skulle ha varit skönt med ledig helg efter att ha jobbat hela nyårshelgen, men jobbar hela denna helg också. Nu ska jag passa på och se på ett avsnitt av Top Model innan jag måste åka iväg och jobba.
 
Passa på och njut av den extra lediga dagen ni som får vara lediga!
 

Kommentarer
Postat av: Malena

Jag får vara ledig och jo jag förstår att njuta!😁Ha det bra tills vi ses!

Svar: Haha! Det var bra det :). Detsamma, vi ses i februari!
Caroline

2017-01-06 @ 12:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0