Solen den tittade fram

Vilket fint väder vi hade i går. Just såna dagar saknar jag en fungerande kamera som också kan ta närbilder. Men några bilder fick jag ändå. Någon gång detta år måste jag skaffa en nya kamera, problemet är bara det att jag är så snål, sätter hellre pengar på annat. Dessutom är det ju så svårt att välja ny kamera, helst borde den ju vara vattentät, stöttålig och ta perfekta bilder.
 
 
Nog talat om kameror för denna gång. Blev ju en loppisrunda igår, men kom hem tomhänt. Som väntat hade försäljningen inte riktigt kommit igång efter helgerna, men var roligt med en runda ändå. 
 
Molly blir nog mer och mer sig själv. Man ser det bra på ögonen. Kanske hon inte har lika sjukt mera. Kanske jag kan slappna av nu, i alla fall känns det bättre. Inatt har hon sovit hela natten bredvid min kudde och idag på morgonen tog hon en tur runt granen på gården. Det var tydligen kallt ute (-16 grader) för hon sprang in direkt jag ropade på henne, också det ett tecken på att hon mår bättre. 
 
 
Nu vilar Molly sig ovanpå biljardbordet. Just då jag tog bilden spände hon öronen och lyssnade på vart Whiskas smög. De är ju inte så bra kompisar ibland. Whiskas såg mest yrvaken ut, hon tycker heller inte det är något vidare katt väder där ute just nu.
 
 
Det börjar kännas som om det vore dags att jobba lite nu efter två dagar ledigt. Jag får ju ändå inte gjort något här hemma så lika bra att åka på jobb och känna att man gör någon nytta, hehe. Jobbar natt inatt, sedan kväll på fredag, morgontur på lördag och söndag. Så fem dagar jobb på raken blir det, efter det tror jag nog jag vill vara lite ledig igen. Ser framemot då följande helg, då ska vi på KAJ konsert samt på dop. 
 
Hoppas ni alla får en bra dag, fastän det är lite kyligt. Visst är det skönt med lite kyligare väder, men det räcker nog med -5 grader för mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0