Reseplaner

Ett nytt år har börjat och nya reseplaner tar fart. Vi har länge velat åka på någon resa längre bort, men har aldrig kommit oss iväg. Det är ju nog främst det faktum att jag inte tycker om att flyga som gör att vi hellre har valt att åka iväg på bilresor. Är inte direkt flygrädd, men då det känns som att öronen ska trilla av så är det inte riktigt så trevligt att flyga.
 
I vår då jag får "vintersemester" kommer vi att göra något vi aldrig gjort förr, nämligen åka till södern, närmare bestämt till Gran Canaria. Jag är nog inte direkt någon som bara vill ligga och sola på en strand, men det finns säkert mycket annat att se om man så vill. Kanske hyra en bil och köra runt, vi får se. Igår sent på kvällen bokade vi resan så nu måste vi bara se till att få passen förnyade. Vi vill göra det så enkelt som möjligt och flyga direkt från Vasa, varför göra det invecklat och flyga någon annanstans ifrån. Visst blir det kanske lite dyrare, men då kostar det nog om man ska köra ner till t.ex. Helsingfors också. Dessutom slipper vi betala parkeringsavgift om vi får skjuts till flygplatsen. 
 
Visst, det finns många andra ställen jag hellre skulle vilja resa till, men det får bli en annan gång. Australien och Usa känns lite väl långt borta med tanke på flygtiden. Skulle nog kunna räkna upp i princip alla huvudstäder i Europa också, men det orkar jag inte göra. Skulle ju vilja resa över hela världen (nästan). Man måste ju börja någonstans. Har ju inte flugit annat än till Helsingfors, Stockholm och Schweiz. Senast jag satt på ett flygplan var 2012 då vi flög till Stockholm. Schweiz var jag ju till på utbyte från gymnasiet en vecka, så räknar inte det som någon riktig semester resa. Får se hur det går med packningen, vi är ju så bortskämda med att packa bilen full med "i fall om" saker, har på känn att vi nog måste väga väskorna före vi åker. Möjligtvis får gummistövlarna lämna hemma, hehe. 
 
Tips på vad som finns att se/göra på Gran Canaria mottages med tacksamhet!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Nu blev jag nog minst sagt smått avundsjuk!!!! Gran canaria, södern!!!! GARANTERAD VÄRME och rusketusraidat!!!! 😍👌🏻 Hur länge ska ni va, 1 eller 2 veckor?(för att det riktigt ska svid till för mig 😃)

Svar: Vi e nog bara 1 vecka. Har int nå mera semester att ta ut 😊. Jå vi får hoppas att he e på värman där, men he sku man ju tro 😉
Caroline

2017-01-07 @ 12:50:48
Postat av: Anonym

Vart dit åker ni?

Svar: Vi åker till Playa del ingles, men har nog tänkt åka till Las Palmas nån dag också 😊.
Caroline

2017-01-07 @ 13:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0