Lämnat tillbaka kameran och lunch på stan

Skönt att vara hemma igen! For till jobbet kl.17.30 igår och kom hem nu 14.30. Känns redan som om det varit en lång dag, har hunnit med mycket. Slutade jobbet 9 imorse, sen blev det gymmet (såklart). Vet dock inte hur jag har sovit inatt, om jag stått på huvudet eller vad jag gjort, har så sjukt i högra sidan av nacken. Blev lite bättre då jag satt 15 minuter i massagestolen på gymmet, men bra är det inte. Hoppas det har gått över tills imorgon!
 
Efter gymmet for jag till Prisma med kameran. Gick ganska smidigt att lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka. Har ännu inte bestämt mig för vilken kamera jag nu ska köpa, men vet att den inte finns på Prisma.
 
Vid lunchtid hade jag träff med Johanna i stan. Det var länge sedan! Inte ifjol, utan hösten 2015 sågs vi väl senast om jag inte minns helt fel. Det blev lunch på 1h+k. Jag tog en kycklingsallad som var riktigt god. Satt där ganska länge och talade om ett och annat. Var en riktigt trevlig pratstund. 
 
 
Såg en glimt av solen då vi gick över torget, skönt med lite solljus. Innan jag körde hem svängde jag in via Fyndis, men gjorde inga fynd. Då jag kom hem fanns fotona som jag beställt i postlådan, så nu har jag åtminstone något att göra ikväll. Om jag orkar. Kan hända jag lägger in dem i morgon. Nu ska jag inta vågrätt läge i soffan framför något avsnitt av någon serie. Blir nog en lugn fortsättning på dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0