Julgranen ute och en soluppgång

I söndags åkte julgranen ut, ja den lilla granen också. Samtidigt passade jag på och städade undan det mesta av julen. Nu blev det bara så tomt här inne, men man vänjer väl sig snart. Hittar säkert något annat "pynt" att plocka fram. 
 
 
Idag fick jag se en vacker soluppgång, lite tråkigt bara då det är samma träd jag fotograferar hela tiden, men så är det. Katterna är också ute och luftar näsan lite. De har knappt velat vara ute på flera dagar. Vi har i ungefär en veckas tid haft en katt/frass här på gården och den kommer de inte så riktigt bra överrens med. Har inte sett dem slåss ännu, men de talar fult med varandra. Fick nästan sätta ut Molly på trappan just, och där sitter hon ännu, går ingenstans. Whiskas är också på sin vakt, men hon har redan samtalat med frassen i morse.
 
 
Idag har jag inga stora planer. Jobbade 8-16 igår och efter arbetsdagen hade jag så sjukt i ryggen. Tänkte nästan falla omkull då jag tog på mig skorna och kände mig som en gammal tant då jag skulle kliva ut ur bilen. Efter värkmedicin och icepower kändes det bättre. Idag känns det knappt av alls, men då har jag ännu inte gjort så mycket. Värst är det förstås då jag ska börja mig ner. Är nog säkert bäst att ta det lugnt innan jag åker på nattjobb. Har dessutom dubbelnatt så får hoppas ryggen orkar med det. En promenad skulle säkert göra gott, men kan hända jag hittar på något annat inomhus istället, får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0