Jobba lite och sen ledigt tre dagar

Sista dagen jobb idag, sedan tre dagar ledigt! Ska bli så skönt. Känns igen som om jag inte gjort annat än jobbat i flera veckor, fastän jag nog gjort annat. Har jag haft morgontur har jag inte orkat göra annat än se på tv resten av dagen, har jag haft kvällstur har jag inte hunnit göra så mycket före jobbet. Jobbade 5 dagar i rad förra veckan, sedan en dag ledig och nu har jag jobbat tre dagar. Vet att det inte låter mycket, men är trött ändå. Ska försöka orka mig till gymmet idag efter jobbet. Borde hinna på ett pass korsetti, bra med lite magövningar. Imorgon blir det att springa runt stan och försöka hitta en dop present, alltid svårt.
 
Linda, vad vill den lille ha egentligen? Några önskemål?
 
Ser framemot helgen. På lördag ska vi på KAJ i Jakobstad. Blir nog säkert några loppisbesök också, tror det får bli en heldag i Jakobstad. På söndag ska vi på dop. Oj hjälp, måste ju fundera ut vad jag ska klä på mig också om vi ska stå där uppe längst fram och vara faddrar. Johnny har det lätt, bara att klä på sig kostymen, men jag, inte riktigt lika lätt. Köpte ju en klänning till julfesten...tror nästan det får bli den. 
 
Vad de fyrbenta har för helgplaner vet jag inte. Men jag har på känn att det blir en hel del vila. Molly ser kanske framemot ett bastubad. Då det inte vankas bastu brukar hon vila på sittunderlägget på badrumsgolvet, där är det också varmt och skönt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

😅du kan ju alltid ta johnnys kostym å han din en klänning, så har du det lätt för en gångs skull...🤔🙈😂med klädvalet😁

Svar: Jå, måst fråga o se vad han säger 😁 Problemet är bara att byxorna kan vara lite väl långa 😉
Caroline

2017-01-12 @ 21:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0