En onsdag i januari

Tänk vad skönt det kan kännas att få städat ett "rådd" skåp. Igår plockade jag ut allt ur ena skåpet i mittersta rummet här nere, ett skåp dit man bara kastar in lite vad som helst. Då Johnny kom hem från jobbet hade han en hel hög med papper och andra saker att gå igenom. Nu blev det nästan lite tomt i skåpet. Hur kunde det vara så fullt förut? Visserligen förde jag upp några saker, men fanns det faktiskt sådär mycket skräp där, ja tydligen. Vet inte varför vi sparat på två gamla laptopar där, bra att ha skit att vara utan? Vissa saker står dock innanför dörren ännu, så riktigt städat är det inte. Kan ju inte fylla roskisen ute vid vägen på en gång. Ute i uthuset finns det också flera påsar med kläder och annat skräp som ska kastas. Skulle nog kunna fylla flera roskisar på en gång. För att inte tala om alla tomma burkar/dunkar som det varit spolarvätska i, vi har en stor hög med sådana. 
 
Nu på förmiddagen var jag en sväng till jobbet på brandföreläsning. Sedan blev det gymmet, sedan var jag och handlade. Då jag körde hem blåste det och så kom det ner små små snöflingor. Såg nästan ut som om vägen rörde på sig då snön yrde hit och dit över vägen. Några stora mängder snö tror jag inte att det kommer. Bara ett tunt lager på marken. Sådär passligt så man inte ser var det är halt. Vi hade faktiskt en lapp i postlådan idag där postiljonen önskade att vi skulle sanda vid postlådan. Och ja, det är halt vid postlådan, men nog har vi sandat, det är bara det då det blir varmt och kallt hela tiden om vartannat så sanden försvinner. 
 
 
Nu ska jag inte göra så mycket mera idag, innan nattjobbet kallar. Är skönt att börja först klockan 21 ikväll istället för klockan 18 som nattskiften annars börjar. Men lite mat måste jag väl nog laga, kan bli hungrigt annars. 
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0