En ny säng men ingen kamera

Det blev en lördag på språng. Vi började med att åka in till stan och ta nya passfoton. Borde nu fixa till passansökan på nätet. Fotona blev väl sådär, men de får duga. Bättre än de förra blev de i alla fall. Sedan köpte vi mitt i allt en ny säng. Våra nuvarande madrasser har gjort sitt för längesedan, fastän de inte är så värst gamla. Frågan är nu vad vi ska göra med sängstommen. Jag skulle kunna sälja den medan Johnny vill lägga den på övrevåningen. Vi får nog snart bygga ut om vi ska ha rum med alla möbler. Sängen vi köpte/beställde är 180 bred, den gamla är 160. Nattduksborden borde nog rymmas bredvid, men det kan bli lite trångt då man ska gå runt bordet vi har längs ena väggen. Svårt att säga innan sängen är på plats. Får vänta några veckor ännu innan vi kan hämta den, men jag tror nog den blir bra. Vi har ju båda två problem med ryggen, så det var nog dags att köpa en ordentlig säng. Kom på att nu måste vi ju köpa nya lakan också, de vi har kommer ju inte att passa på den nya sängen...
 
En nya kamera borde jag också köpa. Frågan är bara vilken. Kollade utbudet i några butiker men det var nog inte så mycket att välja bland. På nätet har de uppräknat många olika sorters kameror, men sen då man besöker butiken finns det bara ett fåtal framme, varför? Inte ska de tro att vi blir intresserade av att köpa något då. Jag köper ingen kamera om jag inte får klämma och känna på den. Se hur tung den är samt om den ryms i min handväska. På Prisma fanns det en kamera som jag möjligen skulle kunna köpa, får googla lite och tänka på saken. Skulle ju vara bra att samtidigt samla in lite mera s-bonus.
 
Lunchen intogs på Amarillo, var annars. Hade två kuponger på Texican Chicken, 10 euro per person. Passligt pris även om vi tyckte portionerna var väl små. Gott var det åtminstone.
 
 
Efter lunchen gick vi i flera klädbutiker. Jag skulle vilja hitta en ny bikini, men det är inte så lätt. Slutar nog med att jag får använda de jag har. Att jag inte har lärt mig ännu att jag alltid blir på dåligt humör av att gå i klädbutiker. Suck, då inget passar och modet är som det är. Ja och så vet ni ju redan hur snål jag är, köper inga dyra kläder. Hehe. Så efter någon timme hade vi fått nog, några kläder eller bikinis köpte jag inte, Johnny hittade en huppare.
 
 
Jag var helt slut då vi kom hem, det tar på krafterna att söka efter passliga kläder och kameror. Inget jag vill göra varje dag. Resten av kvällen blev lugn, crosstrainade lite och såg på tv. Vi började se på en ny serie på nätet, Shameless. Det är ingen ny serie, tror det fanns sju säsonger att se på, så nu har vi något nytt och underhållande att se på. Har bara sett två avsnitt men nu kan jag knappt vänta på att få se nästa. 
 
Hade väntat mig att se solen idag, men den lyser med sin frånvaro. Blåser gör det också. Får se om vi trotsar vädret och åker en sväng till Lillö ändå. Jag hade fantiserat om en solig dag med picknick, men det ser inte ut att lyckas idag heller. Nej nu ska jag tänka lite positvit också, jag är ju ändå ledig idag.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

gud va gott de såg ut

Svar: Jo det var gott! :)
Caroline

Postat av: Linda

Farin med "gamla" bikinin å köpin nya från resan samt kläder å annat! Troligen billigare där å så har du Johnny att pruut REDIGT!! 😉

Svar: Haha! Ja nå jag prutar ju int nå åtminstone. Köper he jag ska ha o hoppas de int säger nå :). Nog duger säkert de gamla :).
Caroline

2017-02-03 @ 21:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0