Effektiv fredag och ledig helg

Sov dåligt i natt på jobbet. Konstigt nog har jag varit relativt pigg hela dagen, eller kanske överpigg och upp i varv. Nu har jag fem nätter bakom mig (inte i rad), två kvar nästa vecka, sen har jag äntligen andra skift än nattskift. Nåja, efter jobbet blev det 3(!) timmar på gymmet. Kände mig så effektiv så bäst att passa på att fara på jumppa då jag en gång var där, fastän jag nog hade gymmat tillräckligt före. Kändes bra efteråt i alla fall, får se hur det känns imorgon. Försökte nog att stretcha efteråt. 
 
 
Nu har jag LEDIG helg. Ska bli så skönt! Ikväll hade jag först tänkt äta nyttigt och laga blomkålspizza, men då frågade Johnny om vi ska fara på pizzabuffé till Tesses istället. Ja vad svarar man på det? JA såklart! Då slipper jag stå i köket och laga mat. Om det är någonstans jag har sjukt efter dagens jumppa så är det under fötterna. Skulle vara behövligt med ett fotbad. 
 
 
Äntligen fick man se lite sol. Nästan så jag skulle ha behövt solglasögon då jag körde hem, men några sådana hade jag förstås inte. Då jag kom hem busade kissona fram och tillbaka på övrevåningen. Lät snarare som elefanter som sprang omkring där uppe. Tydligen var de på bushumör idag.
 
 
Önskar er alla en trevlig fredagskväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0