Året var 2016 del 2

JULI
 
 
1. Vi gjöt grunden till växthuset. // 2. Var på sommarteater till Replot med Linda-Marie, bra pjäs som alltid. // 3. Åkte på bostadsmässa till Seinäjoki, gick lite fel med till sist kom vi oss in på området. // 4. Var på bröllop. // 5. Firade en stor pojke som fyllde 4 år. // 6. Vi fick äntligen ut båten, bättre sent än aldrig! // 7. Såg ännu en till sommarteater, denna gång tillsammans med Malena och Sofia. // 8. Plockade en del kantareller, det är ju så roligt att plocka, men inte lika roligt att äta. // 9. Tog många dopp på Storsand.
 
AUGUSTI
 
 
1. Det åskade en del. // 2. William firade sin födelsedag på Sommarbo. // 3. Var på ännu flera loppisrace. // 4. Plockade många buketter med blommor från blomsterängen framför huset. // 5. Det växte så det knakade i odlingslådorna. // 6. Var ut och körde med båten, bl.a. till Replotbron. // 7. Fick punktering. // 8. Johnny murade upp stommen till växthuset. // 9. Tog en spontan tripp till Kärkkäinen i Ylivieska samt ett dopp i det blå i Kalajoki. // 10. Spenderade några nätter på Lillö. // 11. Årets händelse, Juthbacka marknaden gick av stapeln. // 12. Gjorde små utflykter med båten, bl.a. till "Skelettön". // 13. Whiskas njöt av solen. // 14. Fick se många fina solnedgångar. // 15. Tog en cykelrunda medan bilen var på service. // 16. Firade villaavslutning på Lillö.
 
SEPTEMBER
 
 
1. Anttila började med slutförsäljning. Köpte dock ingen provdocka. // 2. Sov över natten på Lillö flera gånger. Såg en vacker solnedgång på en ö. // 3. Kunde till och med sola lite i början av månaden. // 4. De gamla björkarna ute vid vägen togs ner. // 5. Johnny murade ännu mera på växthuset. // 6. Felicia hade 2-års kalas. // 7. Var på marknad till Köklot, många år sedan sist. Köpte en häftig groda. // 8. Anne hade inflyttningsfest i Smedsby, blev en rolig kväll! // 9. Gick en del av Iskmo-Jungsund vandringsled. Fick "blodad tand" att gå fler leder, men tyvärr blev det inte av denna höst.
 
OKTOBER 
 
 
1. Hade kompisträff i Jakobstad. // 2. Var sakletare och gick med metalldetektorn på gården, hittade dock bara metall skräp. // 3. Planterade höstblommor vid trappan. // 4. Var på Italobrothers konsert vid WS Arena. // 5. Rekord lite vatten på lillö, kunde inte ta upp båten. // 6. Gjorde ett lysande träd av en kvist vi hittat på Stortjärubådan. // 7. Efter Ewa och Adams stängning öppnade nu Comboliina på samma ställe. // 8. Var förkyld och hemma från jobbet. // 9. Var på en dygnskryssning till Stockholm, sov också en natt i Åbo. En riktigt rolig helg!
 
NOVEMBER
 
 
1. Var på middag till Kantarellis som hade öppet bara för en tid. Oj, så gott det var! // 2. Fick äntligen upp båten, men det var inte så lätt. Isen hade lagt sig så dit for en åra. // 3. Det var allhelgona, åkte med ljus till gravarna. // 4. Det kom lite snö, kissona busade. // 5. Firade farsdag i Västervik. // 6. Fixade årets adventljusstake, den blev lite annorlunda. // 7. Gjorde en adventskalender åt Johnny, den var uppskattad. // 8. Var på loppis i Botniahallen. // 9. På första advent besökte vi Stundars julmarknad.
 
DECEMBER
 
 
1. Hade tre adventskalendrar detta år. // 2. Julbelysningen där ute kom upp. // 3. Vi köpte en crosstrainer. // 4. Var på självständighetsfest från jobbet. Började spy natten efteråt och fick feber. // 5. Var på julfest från jobbet. // 6. Åkte på en tripp till Umeå mitt i veckan. Var ett roligt dygn i staden. // 7. Firade jul. Skönt att vara ledig detta år. Blev dock förkyld och fick åka hem från jobbet då jag skulle ha natt på annandagen. // 8. 28.12 firade vi att vi varit tillsammans i 15 år. Jag fick ett fint muminsmycke. // 9. Nyårsafton kom. Firade lite smått här hemma på dagen med god mat, sedan åkte jag på nattjobb. 
 
2016 var ett händelserikt och ganska bra år, hoppas dock på att 2017 blir ännu lite bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0