Året var 2016 del 1

Hade egentligen inte tänkt titta tillbaka på det gamla året, men bestämde mig ändå för att göra en tillbakablick. Så här kommer nu en titt tillbaka, vad hände 2016 egentligen? Tydligen det här och mycket annat.
 
JANUARI
 
 
1. Tog många naturbilder i det fina vädret. // 2. En sväng till Lillö blev det också. // 3. Ganska mycket snö hade vi också. // 4. Var och bowlade från jobbet, det var skoj! // 5. I mitten på månaden åkte julgranen ut, det lämnade kvar en hel del barr. // 6. Det var en kall månad. // 7. Myste framför brasan. // 8. Lyxade till det med havtornspannacotta. // 9. Sålde en hel del på loppis.
 
 
FEBRUARI
 
 
1. Bergvärmepumpen gick sönder. Blev en hel del funderingar om vi skulle få något på försäkringen, men det redde upp sig till sist. // 2. Bakade Runebergstårtor. // 3. Firade mamma som fyllde år. // 4. Var på Polarsound och lyssnade på Pandora, E-type och Scooter. // 5. Bakade bröd. // 6. Firade Alla Hjärtans Dag  ❤. // 7. Johnny köpte ny bil. // 8. Vi tog en intressant promenad till Märkenkall. // 9. Naturen var så vacker.
 
MARS
 
 
1. Molly var på bushumör. // 2. Måste tina upp rören under gården/uthuset så smältvattnet skulle ha någonstans att rinna. // 3. Åkte på Båtmässa till Stockholm. // 4. Påskpyntade lite grann. // 5. Var till Nabben och såg på dragracing. // 6. Hade besök av två busungar samt deras föräldrar. // 7. Besökte Jakobstad tillsammans med Sofia för att hälsa på Malena, blev en sedvanlig loppisrunda. // 8. Molly var påskhäxa. // 9. Besökte Strömsö, men tog inget dopp, kändes lite väl kallt.
 
APRIL
 
 
1. Snön den smälte. // 2. Såg en vacker solnedgång. // 3. De första vårblommorna steg upp ur marken. // 4. Ett rör började läcka/ gick av bredvid bergvärmepumpen. Inte det första röret som gick sönder och knappast det sista. // 5. Det blev vinter igen. // 6. Johnny fyllde år. // 7. Whiskas hade också födelsedag. // 8. Firade Linda-Maries födelsedag, men hon hamnade inte på bild, det gjorde dock katten. // 9. Tog en promenad till forsen.
 
MAJ
 
 
1. Var på 1-maj brunch till Bockś, sedan blev det torget också. // 2. Det började grönska. // 3. Hade första filmkvällen utomhus i början på maj. // 4. Besökte Saltkaret tillsammans med Sofia och Malena. // 5. Firade morsdag vid Hunurijärvi. // 6. Var på vårmiddag till Wazaca från jobbet. // 7. Åt mycket grillat. // 8. Oljade in terrassen och farstutrappan. // 9. Fyllde år och fick ett fint skåp som Johnny gjort.
 
JUNI
 
 
1. Fick ett nytt tillfälligt litet växthus. Det fylldes genast med plantor. // 2. Åkte på sommarens första tältresa till Jyväskylä. Var också på auktion till den "berömda" Huutokauppakeisari. // 3. Klippte häcken framför huset och plockade en hel del syrénblommor, oj så gott de doftade. // 4. Var på en intressant auktion till Harjux. // 5. Var på flera loppisrace. // 6. Firade pappa som fyllde år. // 7. Cyklade iväg och firade midsommar med goda vänner. // 8. Midsommardagen firades på Lillö, det var kallt och grått. // 9. Åkte iväg på en tältresa via Ullared och sedan över till Öland och Böda Sand. Vi hann med mycket på vår resa.
 
Fortsättning följer...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0