Solskens promenad på isen

Idag kom jag mig äntligen ut på isen! Första gången denna vinter. Johnny ville fara till simhallen idag, men jag ville hellre ta mig en promenad så då gjorde jag det. Solen värmde riktigt skönt till en början då jag gick ner till isen nedanför simhallen och sjukhuset.
 
 
Hade egentligen inte tänkt gå på isen, men det var så många andra som gick där så tänkte att det nog inte är någon fara att gå där då. Det var många som skidade också, såg ut att finnas bra skidspår. Promenerade sedan ut på isen tills jag kom förbi en liten ö och sedan gick jag vidare mot fiskarstranden.
 
 
Gick sedan upp på land igen och gick vidare till Strampen där jag svängde och gick in mot stan. Gick tillbaka till simhallen och kom precis tillbaka då Johnny simmat och bastat färdigt, perfekt tajming. Solen hade nu gått i moln, men jag fick ju min dos solljus för idag åtminstone. 
 
 
Sedan blev det mat på stammis stället Pikku Quattro. Var in via loppiset där bredvid också. Sedan gick vi till Dressmann för att byta en skjorta. Jag hade köpt 2 st åt Johnny för 29.90 sammanlagt, det var något specialerbjudande. Sedan upptäckte jag att den ena skjortan inte var "slim fit" som han ville ha, så ville nu byta ut den ena skjortan. Det var inte så lätt. Inne i butiken i stan gick det inte, fastän de fortfarande hade skjortor för samma erbjudande pris. Vi blev inte riktigt kloka på tanten i kassan. Skulle vi ha kommit tillbaka med båda skjortorna så skulle vi nog ha kunnat byta?! Blev alltså inget byte. For vidare till butiken i Stenhaga. Först var det nog lite samma bekymmer, men till sist kom vi nog överens och vi fick byta skjortan utan att behöva betala en mellanskillnad. Oj oj, vi blev riktigt trötta efter allt tjafs om skjortan, hur kan det vara så svårt? Nåja, tur att vi fick den bytt till sist. 
 
Innan vi åkte hem igen gick vi ett varv på Comboliina, men jag gjorde inga fynd denna gång. Nu blir det fotoshoot av sängen. Den nya sängen har visst kommit så imorgon ska den hämtas. Den gamla sängstommen tänker vi sälja så inatt blir det kanske att sova på madrasserna på golvet så det är lätt att få in den nya sängen imorgon. Ska bli så skönt med en ny och förhoppningsvis bekväm säng.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0