Husesyn och simbyxor

Idag vaknade vi till strålande sol, äntligen. Behövde dock inte gå ut och skotta gården idag igen, passligt nog kom Johnnys pappa med traktorn och plogade vägen och gården, tack för det! På väg till stan svängde vi in via Höstves och såg hur det går med Linda och Görans bygge. Det blir nog riktigt bra! Vägen upp till huset var lite snöig, men Göran fick hjälp av två små hjälpredor att skotta vägen så vi kom oss enkelt fram till huset ändå. 
 
 
Efter husesynen for vi på jakt efter simbyxor och shorts åt Johnny. Det var inte så lätt att hitta några, är ju inte riktigt säsong just nu. Men ganska konstigt att det kan vara så dåligt utbud på simbyxor ändå, folk simmar ju året runt i simhallen. Var lite onyttiga idag och for på gratis tårta och kaffe till nyöppnade Isku. Sedan blev det hamburgare vid Smith´s burger. Simbyxorna köpte han till sist från Prisma, några shorts blev det inte. 
 
Hela vägen hem från stan njöt jag av det soliga vädret. Solen värmde så skönt in i bilen. Även fast det var fint väder då vi kom hem så lockade faktiskt filten och soffan mera än den friska luften, så tog några foton och gick in igen. 
 
 
Igår sa Johnny att jag skulle ladda ner spelet Simcity till telefonen. Nu är jag fast, kan inte sluta spela. Får se hur många timmar spel det blir idag. Jag skulle ju kunna spela resten av dagen och kvällen, men kanske nog jag måste göra något annat. Har ju flera avsnitt av diverse serier att se på också. Inga måsten idag, är ju faktiskt ledig. 
 
Hoppas ni alla får en fin fortsättning på dagen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0